erfrecht

Na het overlijden van een familielid gaat het verdelen van de erfenis niet altijd even gemakkelijk. Onenigheden in de familie of onduidelijke afspraken kunnen dan voor vervelende geschillen zorgen. Bij erfrechtelijke vraagstukken kunnen de emoties hoog oplopen. Het is dan verstandig om deskundig juridisch advies te vragen. Voor een gedegen advies en bijstand bij alle geschillen inzake een nalatenschapneemt u contact op met Grollé Advocaten en Mediaton. Ons kantoor is door ervaring gespecialiseerd in het verlenen van juridische bijstand in alle geschillen die zich voordoen bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Neem contact op met Grollé advocaten te Hoogeveen. Ook bij geschillen inzake echtscheiding, omgang, alimentatie, ontslag, uitkering en strafrecht staan wij voor u klaar. Telefoonnummer 0528-232303 of mail info@grolleadvocaten.nl.

Of u nu zakelijk of privé een geschil heeft, onze advocaten en mediator staan voor u klaar. Zoekt u een advocaat in Hoogeveen voor onder andere echtscheiding ontslag alimentatie huur uitkering buren strafrecht? Bel of mail Grollé Advocaten, Hoogeveen telefoon 0528-232303 mail: info@grolleadvocaten.nl.

Grollé Advocaten
Donau 5-12
7908 HA Hoogeveen
0528-232303

Like ons op Facebook

Volg ons via Twitter