Mr. Marrit Gonera-Alta

Mr. Marrit Alta, advocaat-mediator te Hoogeveen

Mr. Marrit Alta is in 1987 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, privaatrechtelijke afstudeerrichting.

Rechtsgebieden

Ik houd mij met name bezig met het personen- en familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgang, gezag, erfrecht),  het arbeidsrecht (ontslag, ziekte etc.), het sociaal zekerheidsrecht, het (jeugd-)strafrecht, het bestuursrecht de algemene civielrechtelijke praktijk,.

Ik ben naast advocaat ook gecertificeerd mediator.

ik ben aangesloten bij

  • De Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Informatie

Na jarenlang als (proces-)jurist werkzaam te zijn geweest voor verschillende grote landelijke organisaties ben ik sinds 2005 werkzaam als advocaat.

Persoonlijk contact met de cliënt en wederzijds vertrouwen staan bij mij voorop. Daarbij is betrokkenheid onmisbaar. Ik beoog een open en laagdrempelig contact.

Direct mailadres: alta@grolleadvocaten.nl. Neem contact op met Grollé advocaten te Hoogeveen. Ook bij geschillen inzake echtscheiding, omgang, alimentatie, ontslag en strafrecht staan wij voor u klaar. Telefoonnummer 0528-232303 of mail  alta@grolleadvocaten.nl..

Grollé Advocaten
Donau 5-12
7908 HA Hoogeveen
0528-232303

Like ons op Facebook

Volg ons via Twitter